YOUR NAME

Wat kan ik voor jou betekenen?

Verlang je meer van je woning maar weet je niet hoe of wat? Nog steeds niet dat ene leuke meubel gevonden? Of ben je gewoon op zoek naar een nieuw kleurenpalet of advies betreffende het inrichten van je pand? Dan kan ik je zeker en vast verder helpen.

Neem vrijblijvend contact op om jou specifieke wensen te bespreken.


OVER SIDE-INTERIEUR


Ik ben Siska Dekeyser, de vrouw achter SIDE-Interieur.


Al van toen ik een tiener was (en misschien ook al daarvoor) ben ik geboeid door wat mooi is, door wat net dat ietsje meer of anders is.

Dat uitte zich het eerst in wat mijn vrienden een 'stoelenfetish' noemen. Ik hou van stoelen (niet van alle stoelen, alleen van de goeie). Het is een prachtig object dat ook nog eens superhandig is!


Daarmee was meteen de rode draad van mijn stijl getrokken. Iets ontwerpen dat niet alleen mooi is, maar ook nog eens handig, praktisch, efficiĆ«nt,... 

Dit is naar mijn mening de definitie van een goed ontwerp! Een goed ontwerp maakt het leven niet alleen mooier maar ook gemakkelijker.

Wie kan daar nu tegen zijn?
In mijn vrije tijd schuim ik samen met mijn man al eens een rommelmarkt af, op zoek naar een vondst, een slimme stoel, of een ander goed ontwerp... 


Kleuren en dan vooral kleurencombinaties boeien mij ook enorm. Je vindt de tofste combinaties in de natuur of in de stad en overal waar er licht is.

Want licht = kleur = licht!

SIDE-Interieur   info@side-interieur.be   +32 472 63 47 44   Beverlaai 73, 8500 Kortrijk

Interieurontwerper - interieurinrichter - interieuradvies - visualisatie - kleurenconsulent - kleuradvies - lichtadvies


Interieurontwerper, -adviseur en kleurenconsulent in Kortrijk, West-Vlaanderen en daarbuiten.

Inspiratie voor mijn ontwerpen krijg ik spontaan, door om mij heen te kijken. Een bepaald lijnenspel of lichtinval kan zeer intrigerend zijn.

Copyright @ All Rights Reserved